HÍREK, BLOG

Ismerd meg partnereinket! - Your Choice Fashion by Ivanov Szilvi

Sikeres, gyönyörű és tehetséges nők, akik divat iránti szeretetüket jól működő biznisszé formálták. A butikok, webshopok, saját tervezésű kollekciók, a szín-, testalkat- és stílustanácsadási szolgáltatások vagy a szuper online tartalmak és az egyedi vásárlói élmény nyújtása mind a készletükben van, elhivatottságuk és üzleti érzékük pedig nyilvánvaló mindenki számára, aki találkozik velük.  

Ismerd meg a MIMA FSHN partnereit, csatlakozz közösségi oldalaikhoz, kapj szuper öltözködési tippeket és ötleteket a profiktól és tudd meg hol találhatsz rá személyes vásárlásod során kiegészítőinkre!  

Színtanácsadás 101/  Mi is az a színtanácsadás?

Stylistokról és stílustanácsadókról már régóta hallunk: tudjuk mi áll a szavak mögött és a különféle nemzetközi és hazai hírességek szereplései vagy social media jelenléte miatt már mindenki számára ismerős a koncepció. Manapság azonban egyre többször hallhatjuk egyik-másik barátnőnktől, ismerősünktől vagy kollégáktól, hogy színtanácsadóhoz ment, színtanácsadáson vagy kombinált szín- és stílustanácsadáson vett részt. De mi is az a színtanácsadás, miért hasznos és mért lesz minden nappal egyre népszerűbb?

 

Esztergályos Viktória
2021.10.04 09:03
Smink színtípus szerint

Szinte biztosan hallottad már ezeket a kifejezéseket: színtípus, évszakelmélet, színtanácsadás… Ha ismered a színtípusod, azzal rendkívül megkönnyíted az életed, nem vásárolsz össze teljesen felesleges ruhákat, kiegészítőket, amelyek aztán csak a szekrény mélyén búslakodnak és a sminkelésben is nagyszerű mankóra lelsz általa.

No, de ne ijedj meg, nem kell a teljes színpalettád az arcodra borítani, ennél sokkal finomabban lehet a make-uppal játszani és mégis a típusodnak megfelelően sminkelni.

Noémi
2021.11.20 19:00
MIMA FSHN Ünnepi Ajándék Kisokos

Közeledik az év utolsó hónapja és vele együtt az ünnepi időszak. Ez sokunk számára magával hozza az ilyenkor szokásos, sűrű családi és baráti találkozókat, a közös falatozások miatti kaja-kómákat, az év végi munkahelyi eseményeket és velük együtt bizony az ajándékozás sokszor stresszes és kapkodós előkészületeit is.

Ajándékozottaink sokan vannak, sokfélék, más-más viszony fűz hozzájuk és természetesen mindenkinek olyat szeretnénk adni, amiben örömét leli, amit szeretni fog és hasznára lesz majd. Azért, hogy idén ne az utolsó pillanatban kitalált ötletek, a rohanás és aggodalom játssza a főszerepet és megkönnyítsük az ünnepi ’ajándék-hajrát’, összeszedtünk Nektek pár hasznos tippet és ötletet az ünnepi ajándékokkal kapcsolatban!   

Noémi
2021.09.09 13:30
2021 Őszi trendszínek

Az új évszak megérkezett, és bár egyelőre elég meleg az idő ahhoz, hogy nyári ruhatárunk is nyugodtan hordani tudjuk, lassan előkereshetjük gardróbunk melegebb darabjait és elkezdhetjük beszerezni az új időszak kedvenceit is. De vajon milyen színek várnak ránk az üzletek polcain a 2021-es őszi-téli időszakban?

2021- Őszi trendek, amiket alig várunk! (1.rész)

Itt van az ősz, itt van újra – legalábbis lassan, de biztosan közeledik felénk, ahogyan azt az egyre hűvösödő estékből és ropogós hajnali levegőből érezhetjük is minden nap. Az új évszak azonban nem csak a rövidebb napokat, színesebb leveleket és melegebb italokat hozza magával, hanem a friss trendeket is.

Nézzük, milyen izgalmas irányok várnak majd ránk az üzletekben, ha elindulunk megkeresni új, őszi darabjainkat!

Rakd össze saját MIMABOXOD!

Ajándékozz stílusosan és rakd össze Saját MIMABOXOD! 

Válogass össze egyedi ajándékcsomagot hazai tervezők darabjaiból és mi extra ajándékot, saját kísérőkártyát és 15% kedvezményt adunk hozzá a különleges alkalomhoz!